belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Élményekkel tért haza az Ariston Bónusz Program csapata

Az Ariston Bónusz Program a márka és minőség iránt elhivatott szerelőket idén áprilisban életre szóló élménnyel jutalmazta meg. A szerencsések Rómába repültek egy hosszú hétvégére, ahol nem mindennapi programban volt részük.

 

A csapattagok végigszurkolhattak egy Róma-Milán futballmérkőzést az örök város legendás stadionjában. Csak az tudja átélni egy valódi olasz focimeccs hangulatát, aki a sok ezer szurkolóval együtt ugrik fel a helyéről egy-egy nagy helyzet vagy utánozhatatlan cselezés közben, mondták mosolyogva a meccs után a Bónusz Program tagok.

A szerencsés szerelők az izgalmas kirándulás során eljuthattak az Ariston, Osimoban működő gyárába, aminek gyártósorairól gördülnek le azok a termékek, amelyekkel nap, mint nap találkoznak munkájuk során. A legfrissebb termékpaletta mellett még a „kulisszák” mögé is betekinthettek, megismerhették a gyár fűtési és meleg víz igényét kiszolgáló egyedi rendszert is.

A gyárlátogatást követően még a cég szülővárosában, egy Fabrianoban töltött nap is belefért a programba. A kalandos hosszú hétvége után élményekkel telve tértek haza a szerelők, akiknek a 2014-ben is folytatódó Bónusz Program még több meglepetést tartogat.


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam