belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Egy töretlen siker titka

Sok mindenre szüksége van egy kereskedőnek, hogy a mai felgyorsult gazdasági helyzetben és a piaci túlkínálatban megállja helyét, és elérje kitűzött céljait. Nincs ez másképp az épületgépészet egyik legmeghatározóbb terméke, a csőrendszerek esetében sem. A Szerelvénybolt Kft. több mint 15 éve meghatározó szerepet tölt be a magyarországi csőpiacon az általa képviselt és forgalmazott ismert svájci márkával, a HakaGerodurral.

 

A márka felépítése és egy országos márkakereskedői hálózat létrehozatala sok kitartást és annál is több munkát igényel. De a várt eredmény nem maradt el az általunk kínált szolgáltatások miatt, amelyek közül kiemelném a számunkra legfontosabbakat:

  • Minőség! Ezt a feltételt részünkről nem kell bizonygatnunk, mivel a gyártó ország precizitása világszínvonalú ismertséggel büszkélkedhet, ez a precizitás jellemzi a csővezeték gyártását is.
  • Garancia! Termékeinkre 10 év rendszergaranciát biztosítunk a garanciális feltételek betartása mellett.
  • Biztosítás! A gyártó biztosításán túl rendelkezünk magyarországi termékfelelősség- biztosítással.
  • Széles termékkínálat! Csővezetékek 10-es mérettől 63-as méretig, réz présidomok 10-es mérettől 63-as méretig, falfűtés/hűtés száraz és nedves technológiában, új generációs 5 rétegű padlófűtéscsövek, komplex geotermikus rendszerek.
  • Megfelelő raktárkészlet! Partnereink rugalmas kiszolgálása érdekében elengedhetetlen egy olyan raktárkészlet biztosítása, amely akár extrém helyzetben is helyt tud állni.
  • Országos lefedettség! Termékeink elérhetőek Magyarországon több mint 100 Haka Márkakereskedelmi üzletben.

Kitartunk a fentiekben szereplő szolgáltatások, tisztességes értékesítési filozófiánk és a márka kiváló minősége mellett, amelyek a mai napig is töretlenül működnek. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően termékeink innovációja mindig az elsők között szerepel. Az igen széles termékkínálat segítségével komplett rendszert tudunk biztosítani a vásárlóink részére.

Fő rendszerelemeink között szerepel a legújabb fejlesztések során előállított, magasított hőállóságú polietilén (PE-RT) alapanyagból készülő, lézerrel tompán élhegesztett, alumíniumbetétes 5 rétegű csővezeték, amely alkalmazható ivóvíz, fűtés, padlófűtés és radiátorbekötéshez egyaránt. Mérettartománya 10 és 63 mm között érhető el. Itt kell kiemelni a már jól ismert, 10 x1,3 mm-es speciális falfűtés/hűtés csővezetéket, amely egy kimagaslóan precíz technológiával gyártott termék és teljesen egyedülálló a csővezeték piacon. Tökéletes méretének és az alumíniumbetétnek köszönhetően a szerelők körében jó ideje igazán közkedvelt termék. Könnyed és rendkívül gyors szerelhetősége megkönnyíti a szakemberek munkáját, legyen szó száraz vagy nedves technológiájú rendszerről. További kínálatunkban nagy szerepet kap az extrudált B1 (DIN4102) tűzvédelmi kategóriába sorolt, szigeteléssel ellátott, 5 rétegű, alumíniumbetétes csővezetékünk, valamint az új generációs és egyben egyedülálló 5 rétegű műanyag padló fűtéscső, amely 5 rétegének köszönhetően a présidommal történő toldási lehetőség mellett extra magas biztonságot nyújt a szakemberek részére. Mindezek mellett kimagasló figyelemmel kísérjük a hazai megújuló energia szektorban zajló folyamatokat, mely témához kapcsolódóan sokrétű geotermikus rendszert ajánlunk. Ezen a területen elérhetőek a földhő szondák, talajkollektorok, energiacölöpök és természetesen a rendszerhez kapcsolódó osztó-gyűjtők, valamint azok kiegészítő szerelvényei.

Amennyiben Ön is szeretne sikereink részese lenni és szeretne az országos Haka Márkaképviselők hálózatának tagja lenni, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk a www.haka.hu honlapunkon keresztül!


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam