belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

DTN TEAM Vevőtalálkozó Galyatetőn

Már hagyományosnak mondható vevőtalálkozónkat tartottuk március 6-7-én Galyatetőn, a Grandhotelben, mintegy 130 partner jelenlétében.

 

Az eseményen színvonalas technikai előadásokat hallgathattak meg a résztvevők, mindezt a HKVSZ kreditpontjaiért.

Elsőként Vincenzo Landolfo mutatta be a Promax, az Imperiál és az SPX hűtős szerszámok újdonságait. Délután elsőként Brooklin Hui ismertette a Gree klímaberendezések fejlődésének történetét és a cég jelenlegi termékpalettáját. A Gree a világon a vezető klímagyártó, évi 60 millió eladott készülékkel. Majd Kalina Zsolt merült el a Gree klímák technikai részleteibe. A napot Romas Torokvej zárta, aki a Refra cég csoportaggregátorainak, folyadékhűtőinek és egyedi berendezéseinek bemutatásával. Ezek után egy szabad program következett a wellnesben, majd az esti vacsora következett, ami nagyon jó hangulatban zajlott, és amely után a „hűtősök” szokásos beszélgetős anekdotázása folyt hajnalig.

A második napot Várkonyi Nándor, a HKVSZ főtitkára nyitotta az aktuális HKVSZ hírekkel és az ez évi várható változásokkal. Majd Peter Buksár mutatta be az Embraco aktuális fejlesztéseit. Utána Bacskárdi István következett két előadással a Pego elektronikák és kapcsolószekrények lehetőségeit bemutatva és folytatta a Dorin kompresszorok, aggregátok technikai újdonságaival. Ebéd előtt Brend Taucher mutatta be a Toshiba klímaberendezések történetét és mai lehetőségeit. Ebéd után pedig ismételten Kalina Zsolt merült bele a Toshiba klímák technikai részleteibe. A két utolsó előadásból az elsőt Böszörményi Gábor, a Copeland mérnöke tartotta az új fejlesztésű Stream széria bemutatásával. Végül pedig Éberhard Csaba beszélt a Güntner kondenzátorok és elpárologtatók felhasználási lehetőségeiről. Ezek után már csak a tombolák kisorsolása maradt hátra.


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam