belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Dornbracht újdonságok 2017-ben

A páratlan évek mindig sok újdonságot hoznak a szaniterek piacán, mivel ilyenkor rendezik meg a frankfurti ISH-t. Idén, az Aloys F. Dornbracht cég is az újdonságok egész sorát mutatta be. Tekintsük át ezeket a fejlesztéseket!

 

Touchfree (érintésmentes) megoldások látható érzékelő nélkül vezérlik a szerelvényeket. Ezzel a kifolyók formája és elhelyezése a tervező által szabadon változtatható, nincsenek megkötések. Az egyetlen feltétel az, hogy a működést biztosító elektronikai elemeket tartalmazó egység elhelyezhető legyen a mosdópult alatt. Ebben az egységben állítható a vízhőmérséklet, a mennyiség és a működés maximális ideje.

Vaia termékcsalád

A Dornbracht legújabb termékcsaládjára a kecsesség, a filigrán forma és az elegancia a jellemző. A szokatlan, sötét matt platina felület megjelenése 2017 őszétől különlegesség lesz. A sötét, kissé csiszolt, selymes matt árnyalat hatása meleg, lágy és a földet idéző, ugyanakkor a „békeidők” melegét hozza a fürdőszobába.

A LifeSpa koncepció

Ez az egy szó foglalja össze a Dornbracht cég betegség megelőző és egészségmegőrző, -javító hatásaira építő termékeinek egyre szélesedő körét. Nem csak a testünk, de lelkünk felfrissülését, feltöltődését is segíti a víz jótékony hatása, ha azt megfelelően, kellő alapozottsággal használjuk. Ezt a programot építi, fejleszti folyamatosan a cég a látványában is lenyűgöző Sensory Sky, Horizontal Shower, Vertical Shower, Comfort Shower, Footbath termékekkel. De az „aquapresszúra” hatására építő Water- Curve, vagy WaterFan egyedi kialakítású test fúvókákkal, WaterBar, WaterPoint már ismert elemeivel szabadon építhetjük fel saját, egyéni megoldásainkat is. A Dornbracht cég a kínai hagyományos orvoslásra alapozó szaktudását adja a termékeihez, hogy a spa hatás – sanus per aquam – minél hatékonyabbá válhasson.

Ismét a szín az úr

A szerelvények esetében is egyre népszerűbb a króm mellett a különböző árnyalatú felületek használata a fürdőszobában. A galvanizált felületek mellett terjedőben vannak az ún. PVDC felületek, amelyek az eddigiektől eltérő, új árnyalatok használatát teszik lehetővé, pl. a sötét matt platina a Vaia termékcsaládnál. A Dornbracht valamennyi termékét lehet ezekben az árnyatokban rendelni. Természetesen e rövid áttekintés nem lehet teljes, további bőséges információ megtalálható a Dornbracht hazai képviseleténél.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam