belépés / regisztráció
2021. április 20. kedd
Aktuális lapszám

Dornbracht fejlesztések a fürdõben, a spa térben és a konyhában

A Dornbracht ismét új fejlesztésű alkalmazásokkal jelentkezik a fürdő, a spa és a konyha területén. A gyár 2015-ös új termékeit az ISH-n, a világ vezető, nemzetközi szakkiállításán mutatta be.

 

2013 óta a Dornbracht jelmondata a „Culturing Life”. Az azóta eltelt időben a kényelem érdekében tett technológiai fejlesztések, az egészség-megőrzés és a jó közérzet formálása jól megfigyelhetően alakítja a termékfejlesztést. 2015-ben a Dornbracht a fenti szándékokat magasabb szintre emeli – ikonikus formával, innovatív alkalmazásokkal és további fejlesztésekkel.

Új termékcsalád a CL.1

Játék a formával, az anyaggal és a felülettel. A CL.1 progresszív formavilága egy új korszak kezdetét mutatja: a dinamizmus, elevenség és elegancia korszakát. A CL.1 két hatásos jellemzővel rendelkezik: az új vízkép, amely puhán körülveszi a kezet 40 lágy, egyedi vízsugárral, valamint a mintás felület, amely a kezelőknek egyedi megjelenést biztosít. A felhasznált vízmennyiség 3,9 l/perc, ami különleges hatékonyságot mutat. Kombinálható más termékcsalád elemeivel is annak érdekében, hogy meg tudjon felelni az egyedi elképzeléseknek.

Luxus spa élmény a Dornbracht világában. Komfort zuhany és láb zuhany

A Komfort zuhany egy új alkalmazás, amely ülő helyzetben kínálja a zuhanyozás élményét, tovább bővítve a Vertical Shower (álló zuhany) és a Horizontal Shower (fekvő zuhany) kínálatát. Az ülő testhelyzet elmélyíti a relaxációt, kényelmessé és könnyebbé téve az aktív kezelést. Kombinálja a Dornbracht BigRain fejzuhanyt és a WaterFall Pearlstream beömlőt, így a víz lágyan ömlik a vállra és a nyakra, körbeölelve a testet, míg a WaterBarokból áramló erőteljes vízsugarak ellazítják a felső és alsó háti részt.

A lábzuhany egy opcionális, extra funkció. Különösen frissítő sportolás után, és a váltakozó hőmérséklet segít a test védelmi és immunrendszerének aktivizálásában.

A Vertical és a Horizontal zuhanyokhoz hasonlóan a Komfort zuhany is kínál választási lehetőséget a „De-Stressing”, a „Balancing” vagy „Energising” beállítások között, amelyek egyszerűen kiválaszthatók a Dornbracht Smart Tool rendszer segítségével.

Dornbracht Konyha

A gyár a népszerű Tara Ultra termékcsaládot egy új funkcióval, lehúzható fejjel egészítette ki. Ezáltal a kifolyó lefelé meghosszabbítható, ez szabadabb mozgást enged a mosogatómedence körül. A matt fekete hőszigetelt markolat tökéletesen illeszkedik a kézbe és készségesen vezeti azt a fej kihúzásakor. A különösen magas és karcsú kifolyó jól használható nagy mosogató medencéknél.

Új Dornbracht fejlesztés a Sync konyhai mosogató csap, lefelé kihúzható zuhanyfejjel.

A Sync 360°-ban forgatható magasított kifolyója és a kihúzható zuhanyfej által megnövelt mozgástér újabb teret nyit a konyhai műveletek számára.

A Sync két vízképet kínál, melyek a felhasználáshoz igazodnak: lamináris vízkép és az erős zuhanysugár. A váltás a két vízkép között egyszerű gombnyomással történik.

A Dornbracht két új magasított kifolyós konyhai csappal bővítette az Eno termékcsaládot.

Az egyik változat kihúzható fejjel szerelt, míg a másik zuhanyfejjel egészült ki. A két modell eltérő vízképet mutat: perlátoros lágy, vagy erős zuhany vízkép.

Az Eno kezelőkar alapállásban csak hideg vizet enged, míg az eddig megszokott kezelő állások esetében mindig kevert víz folyt a csapból. Ezzel az egyszerű változtatással is takarékoskodhatunk a meleg vízzel.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam