belépés / regisztráció
2021. április 20. kedd
Aktuális lapszám

DESIGN fűtőtestek

A Rettig Hungary Kft. már korábban is bőségesnek mondható választéka az elmúlt néhány évben jelentős mértékben megváltozott. Újabb design radiátorok forgalmazása kezdődött meg, ezek már előterek és nappalik díszei is lehetnek.

 

A DESIGN fűtőtestek változatossága semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. Az extravagáns formák, egyes típusok óriási színválasztéka, valamint a színek mellé választható különféle mintázatok ugyancsak megindíthatják megrendelőink fantáziáját. A színek és mintázatok változatossága a bőség zavarát is okozhatja. Egy típus esetén a színek és mintázatok variációjának száma meghaladja a kétezret is. A választott termékhez így nagyon nehéz színt és mintázatot választani. Megkönnyítendő a megrendelők helyzetét, a honlapon található (www.vogelundnoot. com/hu) egy úgynevezett Design-szín konfigurátor, amelynek segítségével különböző színek és mintázatok kölcsönözhetők a kiválasztott „Új Design” termékekhez.

Íme néhány különlegesség:

  • FATALA-VM SPA (1. ábra)
  • BAWA-VM SPA • SEWA (2. ábra)
  • OHIO VSM

Elmondható, hogy ez a bővített választék lehetőséget nyújt arra, hogy a vásárlók igényeinek még jobban meg tudjunk felelni, illetve további lehetőséget is biztosít a lakókörnyezet megszépítéséhez.


A mosonmagyaróvári Rettig Hungary Kft. az elmúlt negyedévben sikeres auditokban gazdag időszakot tudhat maga mögött:

  • 2014. november 17-20 között sikeresen tanúsíttatta teljes rendszerét az OHSAS 18001:2007 szabvány követelménye és a vonatkozó törvények, jogszabályok szerint. Az OHSAS (Occupational Health and Safety Assessment Series) Magyarországon MEBIR-ként (Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer) is ismeretes. Tanúsító szervezet: SGS Hungária Kft.
  • Szintén 2014 novemberében került sor a minőségirányítási rendszer ISO 9001 szabványkövetelmények szerinti felülvizsgálatára. Az auditáló szervezet: BSI.
  • 2015 februárjában megtörtént a cég környezetközpontú irányítási rendszerének (ISO 14001) felügyeleti auditja is. Az auditáló szervezet: SGS Hungária Kft.

Mindkét auditálást végző szervezet (BSI és az SGS) független akkreditációval rendelkező tanúsító szervezetek.

A sikeres auditok alátámasztják, hogy a Rettig Hungary Kft. tanúsított módon elkötelezett a gyártott termékei (Vogel & Noot VONOVA, VONOPLAN és T6 acéllemez radiátorok) minőségének és folyamatainak folyamatos fejlesztésében. Emellett fokozott figyelmet fordít a gyártás és egyéb tevékenységeinek végzése során saját munkavállalói és vállalkozói biztonságára és egészségvédelmére, valamint nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre is.

Ezen „hármas” integrált rendszer működtetése hozzájárul ügyfeleink bizalmának megtartásához, elnyeréséhez és jó üzleti hírnevünk erősítéséhez.

***

1. ábra.
2. ábra.


A szerzõ egyéb cikkei:

  Hasznos ismeretek a síklapú és vertikális radiátorok előnyös tulajdonságairól
  Új lehetőség régi radiátorok gyors cseréjére, esztétikusan
  Törülközőszárítós és design radiátorok
  Még egyszer a hidraulikai beszabályozásról kizárólag a radiátorok tekintetében
  Az „első számú közellenség” oldott oxigén a fűtővízben
  Amire nem mindenki gondol

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam