belépés / regisztráció
2022. január 24. hétfő
Aktuális lapszám

COSMOGAS készülékek a halfesztiválon

Szeptember első hétvégéjén kerek 20. alkalommal került sor a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválra Szegeden, a Tisza parton. Ezen nemes alkalomból a híres szegedi halászlé mellett a látogatók megismerhették az olasz COSMOGAS minőségi gázkészülékeket. A gyár magyarországi képviselete, a Sebők és Társa Kft. által kiállított készülékek felkeltették Szeged lakóinak, és a turistaként megjelenő felhasználók figyelmét.

 

A szakma ismét szembesülhetett a COSMOGAS készülékek kiváltságaival és érdemeivel. Részletesen tanulmányozhatták a készülék működési felépítését, a technológia minőségét, továbbá a Sebők és Társa Kft. saját műszaki megoldásait. A zsúfolt családi programok mellett a cég örömmel fogadta a megkereséseket.

Néhány szó a Sebők és Társa Kft.-ről

Ugyan még csak a 30-as éveinek elején jár, máris sikeres üzletember a Sebők és Társa Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, Sebők Gergő. Magáról azt vallja, hogy az élet egy nagy iskola, így a szakmában is folyamatosan kell fejlődni, fejleszteni és tanulni. Már gyerekkorában meghatározó volt az épületgépészet számára, hiszen ahogy mondani szokta „a csövek között nőttem fel”. Szülei tudatosan terelgették, mégis lehetőséget adtak a szabad választáshoz a továbbtanulást és a jövőjét illetően. Talán nem is meglepő, hogy nem volt számára kérdés, a szakmában tanult tovább, a nyári szünetekben pedig megismerte a cég felépítését. Így történt, hogy raktárosként kezdve, a sofőrségen át eljutott a külkereskedelmi menedzser munkakörhöz, kitaposva a saját útját. Jelenleg a testvérével vezetik az immár 25 éve alapított családi vállalkozást, megbecsülve szüleik bizalmát, alázatát és szakmai tapasztalatát.

A Sebők és Társa Kft. komplex épületgépészeti megoldásokat kínálva lehetővé teszi minden nélkülözhetetlen termék beszerezését mérnöki design elképzelésekhez, vagy bármilyen építészeti és épületgépészeti projekt megvalósításához.

Az épületgépészet több ágazatának kiszolgálására képes, így kínálatában megtalálható a víz-, gáz- és fűtéstechnikai, csatorna, ipari szerelvények, öntözőrendszerek, klímaszerelési, villanyszerelési és alternatív energiákhoz szükséges (napkollektorok, faelgázosító és pelletkazánok, hőszivattyús rendszerek) termékek széles skálája, amelyek a legkiválóbb piacvezető termékek Magyarországon.

Szakkereskedései Törökbálinton, Diósdon és Budapesten a Haller utcában várják ügyfeleiket, ahol a folyamatosan bővülő termékpalettának hála, biztosan mindenki megtalálja a hazai, illetve külföldi gyártók minőségi és megbízható termékeit, legyen szó az épületgépészet bármely területéről. A cég teljes körű szolgáltatási spektrummal rendelkezve építési projektek kivételezésénél szívesen vállalja a komplett beszerzési feladatokat a vásárlók kényelme érdekében. Az üzletekben ezért szakértő eladók látják el tanácsokkal az egyéni vásárlókat és mérik fel a kivitelezők igényeit, hiszen a szakmai hozzáértés ezen a területen nélkülözhetetlen. Viszonteladói partnerek számára azonban a területi képviselők nyújtanak segítséget. A felhasználóbarát webáruház pedig a lakosság szükségleteit szolgálja ki online felületen.

Országos lefedettségű viszonteladói hálózatát és a saját tulajdonú üzleteit a törökbálinti központi logisztikai raktár árukészletéből látja el saját és korszerű gépjárműparkjával, így ennek köszönhetően akár azonnal képes kiszállítani a megrendeléseket.

A Sebők és Társa Kft. figyelemmel kíséri a piaci újításokat és a korszerű, praktikus szerelési technológiákat. Ebből kifolyólag a legmodernebb termékeket importálja:

  • Deante fürdőszobai és konyhai csaptelepek, zuhanykabinok, gránit és rozsdamentes mosogatók, szaniterek, valamint egyéb fürdőszoba kiegészítők
  • Pestan PVC, KG lefolyórendszerek csövei és idomok
  • Genebre fürdőszobai és ipari szerelvények
  • Thermokraft acéllemez radiátorok
  • Firat ötrétegű műanyag csövek és PPRC csőrendszer
  • Frabo forrasztható és préselhető vörösréz idomok
  • Texo flexibilis szifonok
  • Gorgiel törölközőszárítós radiátorok, osztók, osztódobozok
  • Cosmogas kondenzációs kazán technológia

A Magyarországon 2016-ban debütált COSMOGAS gázkészülékek megoldást jelentenek új és meglévő társasházak, szállodák, uszodák, ipari létesítmények, illetve családi házak fűtés- és melegvíz-ellátására.
A 2016-ban 50 éves COSMOGAS Srl. gyártó termékpalettáján megtalálható készülékek innovatív megjelenésükkel és prémium tartalmukkal biztosítják a felhasználókat a hosszú távú együttműködésről és költségeik csökkenéséről. Minden típus AISI 316 Ti rozsdamentes hőcserélővel készül, amely nagy hőmérséklet ellenállóságával, illetve alacsony korrózióérzékenységével háromsoros kör keresztmetszetben garantáltan dugulásmentesen biztosít kazánok esetében magas hatásfokú fűtési energiaátvitelt, vagy átfolyós rendszerben folyamatos nagy mennyiségű meleg vizet, alacsony energia veszteséggel. Ezeknek az új generációs készülékeknek a hőcserélőire 5 év garanciát vállal a cég, illetve a saját gyártmányú PREMIX égők, melyek FE-CR ötvözetű szálból készülnek, és amelyek biztosítják a felhasználókat az alacsony károsanyag-kibocsátásról (CO <15 ppm és NOx <15 ppm), 10 év garanciális periódussal rendelkeznek. A beépített időjárásfüggő szabályzónak köszönhetően a szezonális hatásfok is tovább növelhető.

MYdens készülékek fali kialakításban, kompakt méretben 14 kW–34,8 kW-ig (maximális hőterheléssel) elérhetők kombi, fűtő és indirekt HMV-előállításra. A kombi készülékek a melegvíz-előállítást dupla kondenzációban készítik, amellyel az év 365 napján energiát lehet megtakarítani.

A kondenzációs gázkazánok ipari méretekben 57,8 kW–2240 kW-ig (maximális hőterheléssel) nyújtanak megoldásokat álló MYdens T és fali MYdens kivitelben a nagyfogyasztók számára. Az átfolyós AQUAdens kondenzációs vízmelegítők tároló nélkül folyamatos 15,7 l-től 35,4 l-ig biztosítanak meleg vizet percenként (Δt 25 °C). COSMOGAS 150 l-es rétegtároló és az AGUAdens 16 készülékek egységbe építésével az első 60 percben 1242 l meleg vizet (Δt 25 °C) lehet kinyerni, alacsony tároló veszteség és magas költséghatékonyság mellett.
A készülékek alacsony üzemeltetési költségei a cég számára nagyon fontosak a működési élettartam ideje alatt. A magas hatásfok folyamatossága érdekében érdemes felkeresni a vállalat szervízhálózatát és termékképviseleteit.
A készülékek egyszerűen, gyorsan telepíthetők és a vállalat szakszerű szervizeseinek köszönhetően rövid határidővel üzembe helyezhetők. A márkaképviseletek teljeskörű szakmai segítséget biztosítanak a projektek szakszerű megtervezéséhez. A termékképviselet folyamatos támogatást nyújt tervezők számára. A Sebők és Társa Kft., mint a COSMOGAS kizárólagos magyarországi importőre, magas színvonalú szakmai támogatással áll mindenki rendelkezésére.

A COSMOGAS a minőség védjegye, a kényelem, a hatékonyság, és a környezetvédelem érdekében.

www.sebokestsa.hu
www.cosmogas.sebokestsa.hu
 

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam