belépés / regisztráció
2021. július 31. szombat
Aktuális lapszám

BAU 2015

Szeptember 3-án gyönyörű kilátás és csodálatos idő fogadta a Vigadó téri kikötőben álló, Spoon The Boat Étteremben szervezett sajtótájékoztatón megjelent újságírókat, ahol a BAU 2015 müncheni szakkiállítás (2015. január 19-24.) beharangozóját tartották.

 

Horváth Nóra, a Messe München International hivatalos Magyarországi Képviselete nevében üdvözölte a megjelenteket és felkérte Nina Nowatiust, a BAU projektreferensét, hogy tartsa meg előadását.

„A BAU kiállítás egy olyan platform, ahol a kiállítók és a látogatók üzleti kapcsolatba szeretnének egymással kerülni, ezért nagyfokú nemzetköziség és megoldás-orientáltság jellemzi. A 180.000 m2-en megrendezett szakkiállítás építészeti megoldásokat, anyagokat és rendszereket mutat be, a kereskedelmi, lakás- és belsőépítészeti ágazat meglévő és új építményei számára. Népszerűségére jellemző, hogy ismét több mint 200 kiállító fog bemutatkozni, közel 40 országból. A szervezők a BAU 2015 kiállításra három vezető témát határoztak meg: intelligens városfejlesztés, ember és épület, valamint az energia- és erőforrás- hatékonyság, de számos külön program, fórum és bemutató fogja majd a vásárra csalogatni a látogatókat. A kiállítás különlegessége, hogy a Messe München itt ünnepeli fennállásának 50. évfordulóját, és talán ezért is örülnénk, ha sok magyar szakember is meglátogatna bennünket.” – fejezte be előadását Nina Nowatius.

Miután a Bau Messe az egyik legnagyobb szakmánkat érintő vásár Európában, ezért mi is csak annyit tudunk mondani, hogy látogassanak el 2015 januárjában erre a kiállításra, mert egészen biztosan megéri!

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam