belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Az AVENTICS ingyenes információs portálján azonnal elérhető válaszokat kaphat minden pneumatikával kapcsolatos kérdésére!

Friss elemzői jelentések szerint csaknem három éve nem volt olyan lendületben a globális feldolgozószektor, mint manapság. Londoni elemzők számításai szerint ugyanakkor a három középeurópai felzárkózó gazdaság, Magyarország, Csehország és Lengyelország a tágabb térség átlagánál is erősebb teljesítményt mutatott.

 

A fenti pozitív tendencia hazánkban is tovább erősíti az ipari automatizálás piacát, mivel a gyárak és üzemek egyre több megbízást adnak a gépépítőknek és rendszerintegrátoroknak.

Egymás után kapunk híreket új, nagyméretű csarnokok épüléséről.

A feladatok számának növekedésére azonnali válaszokkal és gyorsabb teljesítéssel kell reagálni.

Az épületgépész szakemberek napi munkájában a pneumatikus és elektropneumatikus alkalmazások, sűrített levegős vezetékek tervezése, kiépítése és azok méretezése, az ezzel összefüggő energetikai és hatásfok- számítások nem kapnak minden esetben prioritást.

A felhasználási területek igen széleskörűek, nézzünk egy-két színes példát erre, a teljesség igénye nélkül:

  • biztonsági nyílászárók működtetése,
  • pellet-adagolás és -ellátás kazánokban,
  • ivóvíz-ellátó rendszerekben különböző beavatkozó szelepek, tolózárak mozgatása.

Ebben próbál szakmai támogatást adni az AVENTICS (korábban Rexroth Pneumatika), a pneumatika piac jelentős gyártója és forgalmazója. Rutin és lendület, amit érdemes kiaknázni az AVENTICS mérnök-értékesítői csapatában, ezzel párhuzamosan az online alkalmazások fejlődése ad kapaszkodót a tervezéshez.

A megfelelő termékek és megoldások utáni mindennapi keresgélés – ideértve a konfigurációt és a dokumentációt is – időigényes folyamat. Az AVENTICS tervezői eszközei egy címszó alatt foglalják össze az összes pneumatikával kapcsolatos témát: a teljes termékkínálatot, az alkalmazási eszközöket és az átfogó szaktudást a pneumatikával kapcsolatos kérdések kapcsán. Ezt a sokoldalú, időtakarékos csomagot sok ügyfél használja teljes megelégedettséggel.

Tervezést támogató eszközök:

  • Pneumatika termékkatalógus, amelyben minden információ elérhető a különböző standard, és az egyénileg konfigurált gyártmányokról, levegőelőkészítőkről, fittingekről és tartozékokról.
  • Termékkereső felület, ahol név, vagy cikkszám megadása után azonnal letölthető minden adat.
  • Termékkonfigurátor, amely egyedi módon segíti az egyéni elvárásoknak megfelelő hengerek és szeleprendszerek kiválasztását.
  • CAD formátum elérése az interaktív „dizájner” oldalon, időt és energiát segít megtakarítani.
  • Termék kalkulációs oldal, ahol a megadott kritériumok szerint lehet elérni az igényeknek leginkább megfelelő termékeket.
  • D&C Scheme Editor, egy okos és ingyenes asztali alkalmazás, ahol a szabványokhoz igazodó pneumatikus kapcsolási rajzok készíthetők, nem igényel semmilyen extra előtanulmányt.
  • e-Shop, a kor követelményeinek megfelelően egy gyors regisztráció után az összes termékinformáció és fontos szállítási kondíció láthatóvá válik.

Érdemes a felsorolt lehetőségeket, eszközöket ingyen kipróbálni, a háttérben meglévő tapasztalattal könynyebbé, hatékonyabbá és átláthatóbbá válik a mindennapi tervezői munka, erősítve ezzel a megbízók bizalmát.

hu.rexrothpneumatics.com
www.rexrothpneumatics.com/hu/mernoeki-eszkoezoek.html

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam