belépés / regisztráció
2021. május 8. szombat
Aktuális lapszám

Az Ariston Thermo sikere a Mostra Convegno szakkiállításon

A 39. Mostra Convegno Expocomfort – amely március 21-én ért véget – kirobbanó sikerű volt: rekordszámú látogatót vonzott, több mint 156 ezer érdeklődőt, akik közül 3 százalékkal több volt a külföldi vendég – különösen Németországból, Franciaországból, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, Oroszországból, Törökországból és Lengyelországból –, mint legutóbb. A kiemelt érdeklődés ismételten megerősítette, hogy a milánói vásár ágazatunk egyik legfontosabb találkozója.

 

Az Aristonra, amely az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások terén tett következetes erőfeszítései révén idén az ágazat élvonalbeli szereplője, minden eddigit meghaladó számban voltak kíváncsiak a látogatók – az ágazat vállalatainak képviselői és a legújabb újdonságokat megismerni vágyó, független szakemberek –, akiket az olasz vállalat az 1-es pavilon kiállítóterében, több mint 1500 négyzetméteres standján fogadott.

Az Ariston a kiállításon egy olyan új témára helyezte a hangsúlyt, amelyet az elmúlt 2 év nemzetközi kommunikációs kampánya ihletett: „Mindennek megvan a maga ideális hőmérséklete. Az Ön számára is.” A jelmondattal az Ariston arra utal, hogy a természetben és a mindennapi életben is minden, mindig egy meghatározott tökéletes hőmérsékleten történik – és az Ariston is ezt nyújtja ügyfelei számára.

E nagyratörő cél elérése érdekében az Ariston a kiválóság” hívószavát követi minden tevékenységében, a kutatásfejlesztéstől a termelésen át egészen az értékesítés utáni támogatásig.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam