belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

Ariston termékbemutató

„Ha összejövünk, az a kezdet, ha összetartunk, az a haladás, ha összefogunk, az a siker.” Ennek a Henry Ford idézetnek a gondolatával jellemezhető az Ariston Thermo Hungária Kft. rendezvénye, amelyet először szerveztek meg a Mostra Convegno milánói kiállítást követően, hogy az ott – az anyavállalat által – bemutatott új termékekről tájékoztatást adjanak a hazai szakemberek számára is.

 

Azért ne menjük el szótlanul az olasz kiállítás mellett sem, hiszen az oda látogatók egy hihetetlenül gazdag és igen nagy területen megrendezett vásár, több ezer kiállítójának termékét nézhették, csodálhatták meg (lásd beszámolónkat a 4-5. oldalon), és ennek a színes vásári kavalkádnak egyik igen jelentős szereplője az Ariston cég volt.

„A rendezvényünk témája az újdonságaink bemutatása. Úgy gondoljuk, hisszük, hogy ebben a mozgó, gyorsan változó világban a termékek fejlődése nagyon fontos kérdés. A Mostra Convegno kiállításon mutatta be az Ariston az újdonságait és bátran kijelenthetjük, hogy számunkra ez a kiállítás az egyik legfontosabb.” – mondta köszöntő beszédében az Ariston Thermo Hungária Kft ügyvezető igazgatója, Grzegorz Wojcik.

Az új termékek közül elsőként a továbbfejlesztett Genus Premium EVO Hibrid kombi gázkazánt mutatta be Buczkó Tihamér műszaki vezető, majd ezt követően a nap „hőse” – a régi VELIS-t váltó – VELIS EVO és a VELIS EVO PLUS melegvízkészítő készülékeket mutatták be. „Ez utóbbi típusoknál a megváltozott dizájn és az elektronikus fejlesztések miatt energiakategóriájában a termék előre ugrott, és „B” energiaosztály besorolást kapott. A műszaki fejlesztések eredményeképpen 7 év garanciát vállalunk az új termékekre” – fogalmazott büszkén Pavek Gábor, a cég műszaki munkatársa.

A következő, Ariston NET termékről ismét Buczkó Tihamér tartott ismertetőt: „Valamennyi 2006 után gyártott kondenzációs, vagy hagyományos gázkészülékünkhöz lehet csatlakoztatni ezt a mobil applikációs rendszert, amelynek a lényege, hogy a szervizes és a végfelhasználó látja a gázkészüléket egy mobil eszközön keresztül. A szervizesnek így nem kell kimennie a helyszínre, látható valamennyi beüzemelt végfelhasználó címe, adata, hogy a készüléket mikor használta, és hogy azt milyen hibatípusra nyomta ki a rendszer. Mi, mint Ariston, látjuk az összes Magyarországon beüzemelt készüléket, amennyiben ez az Ariston Net rá van arra csatlakoztatva. Probléma esetén a végfelhasználó és a szervizes is kap egy sms-t arról, hogy a készülék meghibásodott, milyen hibakódra ment ki és azonnal egy belső cseten keresztül tudja a végfelhasználóval közölni, hogy most a készüléket elkezdi online javítani a szervizes.”

Az új termékek gazdag tárából a következőt, az AN LUX ECO konyhai mosogató alá szerelhető melegvízkészítő, igen hasznos „kis eszközt”, Szilágyi Beáta, kereskedelmi vezető mutatta be, megemlítve azt a friss tényt, hogy a készülék akár 15%-os megtakarítást is elérhet az ECO funkciója miatt. Talán ezt a tényt is értékelték a fogyasztók, amikor néhány hete ennek az újdonságnak szavazták meg az „Év terméke 2016” díjat.

Zárszóul a rendezvény közel 40 fős résztvevője előtt az „Ariston Bónusz Program 2016-ot” ismertették.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam