belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Aquatherm Bécs

Közel 300 kiállítót vonultatott fel az idei fűtés, klíma, szaniter, fürdőszoba és megújuló energia seregszemle Bécsben, január 28-31. között.

 

Mind a kiállítók, mind a látogatók egyöntetű véleménye az volt, hogy a növekvő számú kiállító több látogatót vonzott, mint az elmúlt években. Ez talán jelzés értékű lehet a reménykedők számára, hogy végre az építőipar is rálépett a növekedési pályára.

A kiállítás jelentősen eltért a hazai jelenlegi gyakorlattól. Szakmai jellegét nem csorbították a szakstandok közé ékelődő, szakmától idegen bemutatókat (pl.: szemüveg- páramentesítő folyadék, háztartási robotgép bemutató stb.) tartó „idegenek”.

A magyar látogató a szokásos jó szervezéssel, kényelmes megközelíthetőséggel és kiváló, helyenként mármár baráti összejövetelre hasonló hangulattal találkozhatott volna, ha eljött volna. A szerdától péntekig tartó kiállításon szinte alig lehetett magyar vendéggel találkozni, pedig viszonylag kevés ilyen volumenű szakmai rendezvényen vehetünk részt a közelben. Az érdektelenségnek talán a rossz idő is oka lehetett, no meg a drága utazás, esetleg szállás. Mindenesetre úgy gondolom, akik vették a bátorságot és sem magukat, sem a költségeket nem sajnálták, sok hasznos információval, újdonságok okozta meglepetésekkel, és további üzleti kapcsolatokkal térhettek haza.


A szerzõ egyéb cikkei:

  Megvalósult az első hazai hővisszanyerõvel ellátott sötétsugárzós csarnokfűtés
  Hatékonyság és kényelem
  Fejlesztés az infravörös fűtéstechnológia területén
  Gazdaságos üzemeltetés és környezetvédelem

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam