belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Aereco Akadémia 2016

A szervező cég meghívásának eleget téve kíváncsian utaztunk a helyszínre, mert az eddigi tapasztalataink alapján az Aereco Légtechnikai Kft. azok közé a társaságok közé tartozik, akik a legtöbb szakembert képesek megmozgatni, rendezvényeikre becsalogatni. Most sem történt másképp, hiszen a megjelentek létszáma több mint 160 fő volt.

 

Király Tamás, az Aereco Kft. cégvezetője elégedetten köszöntötte az egybegyűlt szakembereket: „Büszkeséggel tölt el, hogy nagy létszámmal gyűltünk itt össze. Amit képviselünk Magyarországon, idestova már 16 éve, nagyon sok szakembert, tervezőt, gépészt, építészt mozgat meg. Aki a komfortot, a belső tér levegőminőségét figyelemmel kíséri, annak el kell gondolkodnia a szellőzésről. Mi azt valljuk, hogy ma, 2016. április 28-án nem szabad olyan épületet építeni, amiben ne lenne szellőzés. Magyarországon a pályázati kiírások, illetve az előírások nem nagyon támogatják a légtechnikát, mi azon dolgozunk, hogy ez ne így legyen és ne csak a termékek, épületek követelményeit szabják meg a jogalkotók, hanem szakmailag indokolttá kell tenni azt, hogy az egészséges komfort mindannyiunk számára nagyon fontos. Hiszek abban is, hogy aki eddig még nem találkozott velünk, az a mai nappal meg fog ismerni minket és ez mindkét fél számára egy gyümölcsöző kapcsolat lehet a későbbiekben.”

Az Aereco cég annak érdekében, hogy a jelenlévők minél érdekesebb, hasznosabb szakmai tájékoztatást kapjanak a szellőzésről, a levegőhigiénia aktuális kérdéseiről, az alábbi szaktekintélyeket hívták meg előadóként:

  • Dr. Magyar Donát, osztályvezető (Országos Közegészségügyi Központ, Levegőhigiénés és Aerobiológiai Osztály),
  • Dr. Magyar Zoltán, tanszékvezető, egyetemi docens (BME Építészmérnöki Kar, Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék),
  • Baumann Mihály, tanszékvezető, adjunktus (Pécsi Tudományegyetem, Műszaki és Informatikai Kar Gépészmérnöki Tanszék),
  • Dr. Barna Lajos, egyetemi tanár (BME Gépészmérnöki Kar, Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnikai Tanszék)

A szervező cég képviseletében is többen tették közzé szaktudásukat, így Czeilinger Ferenc, szellőzéstechnikai tanácsadó, Csullag Tamás, műszaki igazgató, Hartmann Zoltán, szellőzéstechnikai tanácsadó, Engel György, kereskedelmi szaktanácsadó.

Az Aereco Akadémia ebben az évben is sikeresen szolgálta feladatát, amint ezt a szervezők is summázták, hiszen elméleti és gyakorlati példákon keresztül ismerhették meg a jelenlévők a szellőzőrendszerek kialakítását, felújítási lehetőségeit és követelményeit. Szaklapunk nevében csak gratulálni tudunk a sikeres rendezvényhez!

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam