belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

A Panasonic a biztonságos otthonért

A Panasonic Okos Otthon rendszere számos olyan funkciót kínál, amelyek nemcsak biztonságosabbá, de kényelmesebbé is teszik lakásunkat. A rendszer kezelése rendkívül egyszerű, hiszen okostelefonunkról vagy táblagépünkről is vezérelhetjük.

 

A Panasonic megoldása tartalmaz többek között nyitásérzékelőket, mozgásérzékelőt és kamerát is. Az applikáció segítségével például bármikor le- és felkapcsolhatjuk a házban a lámpákat, ami akár nyaralás alatt is hasznos lehet, hiszen úgy tűnik, hogy valaki otthon tartózkodik, vagy azt is lehetővé teszi, hogy este, mielőtt hazaérünk, már előre felkapcsoljuk a világítást, ahol szükséges, de akár távolról is ellenőrizhetjük, hogy lekapcsoltuk- e mindenhol azt. Az okos konnektor használatával pedig az is lehetséges, hogy mozgás esetén automatikusan felkapcsolja a szobában a világítást, a rendszerhez tartozó szivárgásérzékelő pedig azonnal jelez, ha bármelyik háztartási eszköz vizet ereszt.

A szetthez tartozik beltéri és kültéri kamera is, amely szükség esetén riasztást küld az applikáción keresztül, ha mozgást, hangot vagy akár hőmérsékletváltozást észlel. Ezenkívül azt is lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük, mi történik a lakásban, illetve a ház körül, mindezt – az éjjellátó funkciónak köszönhetően – akár éjszaka is.

A Panasonic eszköze könnyen és gyorsan üzembe helyezhető, elég egyetlen gombnyomás a használni kívánt tartozékokon és már működik is.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam