belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

A kifizetődő vásározás

Az év eleje a szakmánk legtöbb képviselője számára rendkívül zsúfolt és megterhelő, elindul az éves munkaszerzések lekötése, a cégek egyre-másra szervezik a rendezvényeiket, fontosabbnál fontosabb témák kerülnek előtérbe. Ilyenkor indulnak be a kiállítások is, amelyekből ez évben is jócskán kijutott. Nézzük csak! Február végén rendezték meg a Pollack Expó kiállítást, ami Baranya megye legjelentősebb eseménye 100 feletti kiállítóval, kellemes látogatói létszámmal.

Alig telt el két hét, máris az épületgépész szakma legnagyobb rendezvényére, a frankfurti ISH kiállításra utaztunk, ahol a világ minden részéről összesereglett kiállítók mutatták be termékeiket, próbálták azokat az érdeklődés központjába helyezni. Volt is mit megtekinteni azon a 220.000 m2-en, aminek gyakorlatilag minden centimétere foglalt volt. Az összes standon új termékeket, új szolgáltatásokat mutattak be, ebben az évben a víz, a víz felhasználása, az energiatakarékosság és a digitalizáció szerepelt kiemelt, kihangsúlyozott témakörként. Végigjárva a kiállítás egy részét, már az első pár kilométer megtétele után megállapíthattuk, hogy az ISH nem véletlenül érdemelte ki a szakmánk legnagyobb vására megtisztelő címet, a cégek ide hozzák először a legújabb fejlesztéseiket, itt próbálják elsőként megismertetni őket a piaccal. Meggyőződésem, hogy erről a hatalmas show-ról, az új termékek döbbenetes mennyiségéről még nagyon sokat fogunk írni a szaklapunkban, kicsit talán kárpótolva azokat is, akik nem lehettek szemtanúi ennek a hatalmas kiállításnak.

De evezzünk vissza az ISH ámulatából ismét a hazai vizekre, hiszen újabb két hét, és máris azt latolgatjuk, hogy melyik napokon látogassuk meg a Construma-Hungarotherm kiállást, ami a régiónk legnagyobb rendezvénye! Jelentőségét emeli, hogy ide nemcsak a szakemberek látogatnak el annak érdekében, hogy új termékeket és technológiákat lássanak, hanem azok is, akik már építkeznek, vagy azon törik a fejüket. Ez a kellemesen különleges kavalkád gyakran igazán jó befektetéssé válik olyan társaságok számára, akik a termékeiket jelentős kedvezménnyel kínálják itt a látogatók részére. Így sokak számára megvalósulhat a kétoldalúan előnyös üzlet, a kiállítók, kiállításon résztvevők szándéka szerint.

Olvasóink véleményét tapasztalatait várom!


A szerzõ egyéb cikkei:

  Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat
  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam