belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

15 éves az Aereco Légtechnika Kft.

2015. június 5-én, pontosan a 15 évvel ezelőtt történt cégbejegyzés napján rendezte meg az Aereco Légtechnika Kft. a jubileumi eseményt. Az ünnepségen a cég szakmai partnereit, a szövetségeket, az egyesületeket, a területi képviselőket, a tervezőket és viszonteladókat fogadással és egy kis meglepetés műsorral várta.

 

Az évforduló estéjén ünnepi beszédet mondott Zoltán Attila, a MÉgKSZ elnöke, Gyárfás Attila, a MÉGSZ ügyvezető elnöke, dr. Kajtár László docens, a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék tanszékvezető helyettese, valamint Király Tamás cégvezető.

Király Tamás beszédében kiemelte, hogy a június 5-i dátumra azért is esett a választás, mert ez a nap a Környezetvédelmi Világnap is egyben, és az Aereco azért fejleszt és gyárt kiemelkedően magas műszaki színvonalú termékeket, mert a maximális energiahatékonyságra törekszik, így tud hatékony választ adni a környezetvédelem sürgető kihívásaira.

Az Aereco már több mint 30 éve fejleszti innovatív, energiatakarékos szellőzési megoldásait, amelyekkel nemcsak optimális levegőminőség biztosítható az épületekben, de a helyiségenként szabályozott, a pillanatnyi igényekhez automatikusan igazodó légcsere szabályozással jelentős fűtési energia is megtakarítható. Az alacsony energiaigényű, esetenként napelemről is működtethető ventilátorok alkalmazásával minimalizálható a szellőzési rendszer működéséhez szükséges villamosenergia-igény.

A jövőről szólva a cégvezető beszédében hangsúlyozta, hogy az Aereco Légtechnika Kft. minőségi, megbízható megoldások alkalmazásával – a stabil nemzetközi háttérre is alapozva – nap, mint nap azért fog tovább dolgozni, hogy a szellőzés méltó helyre kerüljön az építőiparon belül, és hogy minden magyarországi otthonban egészséges, levegőminőségről gondoskodó, szabályozott szellőzési rendszert alakítsanak ki.

A rövid beszédek után az este meglepetés műsora egy akrobatikus LED és UV light show volt, amellyel a szervezők ámulatba ejtették a meghívott vendégeket. A későbbiekben pedig kellemes jazz muzsika mellett fogyaszthatta el mindenki a vacsoráját, illetve kóstolhatta végig a francia bor sarokban a jobbnál jobb borokat és beszélgethetett, ünnepelhetett tovább az Aereco Légtechnika Kft.-vel.

***

Dr. Kajtár László docens, a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék tanszékvezető helyettese
Király Tamás, az Aereco Légtechnika Kft. cégvezetője

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam