belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

10 ezredik dolgozóját köszöntötte a magyarországi Bosch csoport

A magyarországi Bosch csoport az április 18-án megrendezett Go-kart, Go-Bosch! – versenyen köszöntötte a 10 ezredik munkavállalóját, valamint a Budapesti Fejlesztési Központ 1200. fejlesztőmérnök munkatársát. A Bosch csoport ezzel Magyarország legnagyobb foglalkoztatóinak elitklubjába került.

 

A vállalat 10 ezredik dolgozója a hónap elején csatlakozott a Bosch csoporthoz. Ágos Bence 22 éves, tanulmányait Miskolcon, az Andrássy Gyula Szakközép-iskolában végezte, a Boschnál többször is részt vett nyári gyakorlaton. A fiatal technikus április óta a Bosch beszállítói minőségbiztosítási technikusaként dolgozik a miskolci kéziszerszám gyárban, az ipari kéziszerszámokhoz tartozó alkatrészek minőségügyi felülvizsgálatát végzi, és tervei szerint a Miskolci Egyetem Mechatronika szakán szeretné folytatni tanulmányait.

A legmodernebb technológiát és munkakörnyezetet képviseli a Budapesti Fejlesztési Központ, ahol mostantól a cégcsoport 1200. mérnök dolgozója is tevékenykedik. Both Attila, 35 éves, több diplomás és több éves tapasztalattal rendelkező MBA végzettségű programozó mérnök. Szakmai karrierjét a Bosch fejlesztési központjának vezetéstámogató rendszereket fejlesztő osztályán folytatja, mint szoftver projektvezető.

A munkavállalókat Klaus Peter Fouquet, a Robert Bosch AG elnöke, a Bosch csoport közép- és kelet-európai régiójának vezetője, Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője, valamint Oliver Schatz, műszaki területért felelős elnök köszöntötte.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam