belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat

Lassan már feledésbe merül egymás köszöntése az új esztendő alkalmából, de azért engedjék meg nekem, hogy első lapszámunk kapcsán őszinte köszönetet mondjak mindazoknak, akik bennünket is megtiszteltek azzal, hogy vagy az elmúlt év végén, vagy pedig az Újesztendő küszöbén ránk is gondoltak, és elhalmoztak bennünket jókívánságaikkal. Köszönet érte, nagyon jól esett!

A szaklapunkat érintő több változásról is be kell számolnom kedves Olvasóinknak, mert Frész Zsuzsanna szerkesztőnk 8 évnyi sikeres munkavégzést követően elhagyott bennünket, tevékenységét külföldön folytatja tovább. Kívánom neki, hogy ott is találja meg a helyét és legyen legalább olyan sikeres, mint itt nálunk volt. Köszönjük a sok éves áldozatos munkáját. Önöket pedig arra kérem, hogy Zsuzsanna utódját, Borda Tímea szerkesztőnket fogadják szeretettel, bármely kérés esetén szívesen áll rendelkezésükre.

Egy további változást is szeretnék bejelenteni: szerkesztőbizottságunk januári ülésén Csallóközi Zoltán kollégát a bizottság tagjává választotta. Örömmel üdvözöljük szakmánk egyik jeles képviselőjét a Magyar Installateur szaklapunk baráti körében, sok sikert és kitartást kívánunk neki, hogy hasznossá, eredményessé tudja tenni magát.

Végezetül, az előző évekhez hasonlóan, most is szeretnénk megerősíteni, hogy az elkövetkező évben is igyekszünk mindent megtenni, hogy bizalmukat most is kiérdemelhessük, rászolgáljunk elismerésükre. Több olyan tervünk is van, amellyel emelni, szélesíteni szeretnénk szeretett szaklapunk színvonalát, elismertségét. Célunk az előrelépés az online szolgáltatásaink területén, színesítve, kiegészítve, bővítve nyomtatott szaklapunk lehetőségeit. Ezúttal is arra kérem Önöket kedves Olvasók, hogy véleményükkel, szaktudásukkal segítsék tevékenységünket annak érdekében, hogy hasznosabb, sikeresebb szaklapot készíthessünk, ami szebben, jobban, gazdagabban segíti az Önök munkáját is. Kérem, legyenek partnereink, hogy mi is azok lehessünk az Önök számára!

Válaszaikat, megtisztelő véleményüket várom!
Sikeres, boldog és eredményes 2018-as évet kívánok!


A szerzõ egyéb cikkei:

  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet
  Menetben vettem át ezt a funkciót

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam