belépés / regisztráció
2018. november 13. kedd
Aktuális lapszám

 

   korábbi híreink

Nagyberuházói szakmai konferencia  2016-04-19 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszéke, a Grundfos South East Europe Kft. és a Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnikai Kft. közösen szervezi meg május 3-án az „Energetikai szabályozások hatása az épületekre és az iparra” című nagyberuházói szakmai konferenciát.

Tovább >>

Még lehet jelentkezni a TRAINBUD Energiakadémia ingyenes képzésére!  2016-04-11 

2016. április 13-ig még lehet jelentkezni az április 15-én induló első, és ez alkalommal ingyenes, komplex energiahatékonysággal és megújuló energiákkal kapcsolatos továbbképzésre. A további képzéseken csak térítés ellenében lehet részt venni!

Tovább >>

Újra Nemzetközi Építéstudományi Konferencia  2016-04-11 

Az ÉPKO az építéstudománnyal foglalkozó, illetve az építőiparban tevékenykedő szakemberek kezdeményezésére alakult Építéstudományi Szakosztály tudományos fóruma. A konferenciát első ízben 1997-ben Szovátafürdőn rendezték meg. A konferencia helyszínéül a szervezőbizottság néhány éve a Székelyföldet választja, így a résztvevőknek – elsősorban a külföldieknek – lehetőségük van e régió megismerésére a rendezvényhez tartozó szakmai kirándulások alkalmával. 2000-től kezdődően az ÉPKO helyszíne a csíksomlyói Jakab Antal Tanulmányi házban állandósult. Idén is ez a helyszín ad otthont a konferenciának június 1-5-ig.

Tovább >>

Családi házak energetikai felújítására ír ki pályázatot az NFM  2016-04-07 

Az Otthon Melege program hatodik elemeként családi házak energetikai célú felújítására ír ki pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a tájékoztató csütörtöktől elérhető a tárca honlapján, a kiírás július első hetében jelenik meg, jelentette be Szabó Zsolt, az NFM fejlesztés- és klímapolitikáért felelős államtitkára szerdán, Budapesten, a Construma ÖkoCity kiállításának megnyitóján.

Tovább >>

Duális rendszerű MSc mérnökképzés indulhat  2016-04-07 

Magyarországon elsőként tervez mesterszintű, duális rendszerű műszaki képzést indítani a Siemens Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME). Az erről szóló szándéknyilatkozatot 2016. április 5-én írták alá. Az egyetem és a vállalat ezzel egy időben tovább bővíti együttműködését a kutatás-fejlesztés területén, a Siemens pedig idén is számos formában támogatja a hallgatók szakmai előmenetelét.

Tovább >>

Mégis kaphatunk pénzt lakásfelújtásra  2016-04-06 

Július elejétől várható a családi házak energiafelújítási pályázatainak térségenkénti kiírása. A vissza nem térítendő támogatás aránya összetettségtől függően le- és felfelé is eltér majd az átlagos 50 százaléktól.

Tovább >>

TRAINBUD Energiaakadémia  2016-03-31 

Hamarosan indul az első, épületgépész kivitelező szakembereknek szóló, komplex, energiahatékonysággal és megújuló energiákkal kapcsolatos továbbképzés! Vegyen részt az első, április 15-én induló képzésen ingyen!

Tovább >>

Hazai tulajdonba került a MOM Zrt.  2016-03-25 

Ismét száz százalékos hazai tulajdonba került az 1876-ban alapított MOM Vízméréstechnikai Zrt. Az idén 140 éves vállalat a tulajdonosváltás mellett arculatváltással is jelzi egy új gazdasági korszak nyitányát.

Tovább >>

 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam