belépés / regisztráció
2021. február 26. péntek
Aktuális lapszám

 

   korábbi híreink

Átvette a Főgáz az E.on lakossági földgázfogyasztóit  2016-01-06 

Átvette a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz az E.on 600 ezer lakossági földgázfogyasztóját január 1-jén, mondta el Králik Gábor, a Főgáz Zrt. vezérigazgatója az MTI megkeresésére.

Tovább >>

ÉVOSZ: fehérítheti az építőipart az 5 százalékos áfa  2016-01-05 

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége elnöke szerint az 5 százalékra csökkentett áfa az új lakások építésénél fehérítheti a szektort.

Tovább >>

LOWARA Est Mogács Danival  2015-12-20 

A Xylem Water Solutions Magyarország Kft., a hazai szivattyúzási és vízkezelési piac egyik kiemelkedő szereplője 2015 december 3-án egész estés szakmai találkozót szervezett a Groupama Aréna Sky Box-ában. A rendezvényen a hazai épületgépészeti és ingatlan befektetési szakma kiemelt szereplői vettek részt. Az est házigazdája a magyarországi stand-up comedy műfaj jeles képviselője, Mogács Dániel volt.

Tovább >>

Hazai diákok kaptak európai elismerést  2015-12-15 

Europass Mobilitási Igazolványt vehetett át 18, a Siemens duális rendszerű szakképzésében tanuló fiatal december 10-én. A diákok 3 hetet töltöttek a Siemens németországi tanműhelyeiben, ahol szakmai ismereteik mellett nyelvtudásukat is fejleszthették. A finanszírozás az Európai Unió oktatást és képzést támogató Erasmus+ programjának támogatásával, a Tempus Közalapítvány közreműködésével valósult meg.

Tovább >>

Még mindig a szén-monoxid-mérgezés veszélyeiről  2015-12-07 

A Honeywell háromezer cseh, szlovák és lengyel lakos körében készített felmérése kimutatta, hogy a régióban élők nincsenek tisztában a tüzelőberendezésekből szivárgó szén-monoxid-mérgezés kockázatával.

Tovább >>

A Siemens szerepvállalása a magyar gazdaságban  2015-12-02 

A Siemens megbízható, stabil szereplője a hazai gazdaságnak. Ezt igazolja, hogy a cégcsoport az elmúlt 5 évben több mint 800 fővel növelte foglalkoztatottainak létszámát, budapesti telephelyén képzési központot épített, a duális képzésben belépett a felsőoktatás területére is és tovább erősítette jelenlétét a hazai kutatás-fejlesztésben is.

Tovább >>

Kapcsolj kreativitásra!  2015-11-20 

Az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált az egyediség és az egyéni igények kielégítése az élet minden területén. Kapcsolóinkat és konnektorainkat korábban pusztán használati tárgyként kezeltük, és inkább igyekeztünk elrejteni azokat vendégeink szeme elől mintsem, hogy ki tudtuk volna fejezni velük egyéniségünket. A Merten M-Creativ szerelvények megjelenésével azonban eljött a kreatív villanykapcsolók korszaka, a dekorációs és használati funkciók ötvözésének köszönhetően. Igazi egyéniségeknek kínál funkcionális dizájnt a Schneider Electric M-Creativ kapcsolócsaládja.

Tovább >>

További rezsicsökkentés csak energiahatékonysággal lehetséges  2015-11-16 

A gázárak esetében már nincs lehetőség a további rezsicsökkentésre a Magyar Energetikai és Közműhivatal szerint. A már uniós szinten is alacsonynak számító gáz- és áramárak ellenére is százezreket fognak rezsiszámláik kifizetésére költeni a családok az előttünk álló télen. A rezsicsökkentés tartalékai kimerültek, csak az energiahatékonysági beruházások segíthetnek az energiaszámlák további csökkentésében.

Tovább >>

 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam