belépés / regisztráció
2021. február 26. péntek
Aktuális lapszám

 

Források, szabályozások, lehetőségek kis- és középvállalkozásoknak
2016-05-24

Szeretné tudni, hogy milyen új eszközök, szabályok és lehetőségek lesznek a vállalkozások energiahatékonysági beruházásaira? Hasznos lenne gyakorlati információkat, megoldásokat hallani arról, hogyan mérje fel a lehetőségeket és mi alapján döntsön a felújítás vagy az új beruházás indításáról és az alkalmazott technikákról? Kíváncsi arra, hogy mit hoz a 2014-2020-as EU támogatási időszak az energiahatékonyságban és milyen egyéb kedvezményes források állnak rendelkezésre? Ha igen, akkor vegyen részt ingyenesen, 2016. június 1-jén, Budapesten a „Korszakváltás az Energiahatékonyságban: források, szabályozások, lehetőségek kis- és középvállalkozások” című szakmai konferencián.


Az energiahatékonyság egyre fontosabbá válik napjaink gazdaságpolitikájában és az egyes vállalatok életében egyaránt. Egyszerre fontos eszköze a gazdasági kilábalásnak, a vállalati hatékonyság növelésében, ezzel párhuzamosan hatással van a vállalkozások mindennapi kiadásaira, és segíti az éghajlatváltozás elleni harcot is. Ahhoz azonban, hogy az energiahatékonyság beváltsa a benne rejlő ígéreteket, jelentős beruházásokra van szükség, akár meglévő épületek energiahatékony felújításáról vagy zöldmezős építkezésekről van szó. Mindezekhez pedig források is kellenek, melyhez a 2014-2020-as uniós programozási időszak új lehetőségeket teremt, illetve kedvezményes kamatozású hitelek is rendelkezésre állnak.

A konferencia célja, hogy jó példákkal, esettanulmányokkal rávilágítson:

  • az energiahatékonyságban rejlő üzleti potenciálra és lehetőségekre,
  • a korszerű műszaki megoldásokra, valamint
  • a megvalósítás gyakorlati szempontjaira.

A konferencia előadói a magyar energetikai szektorban tevékenykedő, az energiahatékonyság növelésében elkötelezett civil szervezet és vállalatok vezető szakértői.

A részletes program itt érhető el >>

Helyszín: Siemens Zrt., 1143 Budapest, Gizella út 51-57.
Részvételi díj: nincs, de regisztrációhoz kötött
Regisztráció: Farkas Éva: konferenciak-1@knkpr.hu


 
Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam