belépés / regisztráció
2021. március 1. hétfő
Aktuális lapszám

Új vezérlési rendszer a Panasonictól

A nemrégiben bevezetett Aquarea H-Generációs levegő-víz osztott rendszer támogatására a Panasonic bemutatta új, innovatív rendszerét a Construma kiállítás érdeklődői számára. A vezérlő nagy felbontású kijelzővel és érintőképernyős gombokkal rendelkezik a könnyű telepítés és használat érdekében.

 

Az új vezérlő karcsú kialakítású, nagy felbontású, 3.5-colos érintőképernyős kijelzőt kínál, amely a lakás bármely pontján elhelyezhető. Az új kijelző szöveges formában jeleníti meg az információkat, így a telepítőknek a rendszer kezelése során nem kell kódokat keresniük, amivel a rendszer telepítése és karbantartása sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé válik. Az új vezérlő még számos innovatív funkciót kínál, beleértve a 0-10 V teljesítményszabályzást, a puffertároló hőmérséklet vezérlést és a „Smart Grid-ready” vezérlést.

Az LCD-kijelző és az érintőképernyő segíti az egyszerű irányítást, míg az integrált Aquera Smart Cloud lehetővé teszi a végfelhasználók számára, hogy könnyedén, a világ bármely pontjáról, bármilyen okos eszközről irányíthassák és felügyelhessék Panasonic rendszereiket. Az új vezérlő tartalmaz egy beépített hőmérsékletérzékelőt, így az termosztátként is használható. A vezérlő egyszerűen kiszerelhető a készülékből és akár 50 méter távolságra is kihelyezhető. Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy nyomonkövessék az energiafelhasználást, valamint a rendszer hatásfokát napokra, hetekre vagy akár hónapokra lebontva.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam