belépés / regisztráció
2021. március 7. vasárnap
Aktuális lapszám

Új névvel, megújult lendülettel!

(alcím: Biztonságos, takarékos és tiszta energiaforrás minden igényre)

A tartályos PB-gázszolgáltatás a földgázvezetékektől távol eső helyeken is kényelmes, jól szabályozható, biztonságos és gazdaságos energiaellátást nyújt a lakossági, agrár-, vendéglátó-, élelmiszer- és nehézipari, valamint a kereskedelmi szektor számára egyaránt.

 

Gáztartály telepítése olyan felhasználók számára nyújt ideális megoldást, akik a palackos mennyiségnél többet fogyasztanak, és fontos számukra, hogy mindig megfelelő készlet álljon rendelkezésre. A tartályos propán-bután gáz felhasználási területe széleskörű: lakossági fogyasztók, mezőgazdasági, valamint ipari és kereskedelmi tevékenységek energia-kiszolgálására egyaránt alkalmas.

Egyenletes minősége és magas fűtőértéke miatt kedvelt energiaforrás a mezőgazdasági, állattenyésztési, turisztikai, szállodaipari, valamint szállítmányozási, raktárkezelési és kereskedelmi egységek számára egyaránt.

Lakossági felhasználása nem korlátozódik a lakóházak és nyaralók fűtésére, illetve a főzésre, többek között a melegvíz-ellátás és a medencefűtés is megoldható tartályos gázzal.

Az agráriparban leggyakrabban terményszárításra, melegházak fűtésére, baromfitelepek, disznófarmok, tehenészetek, nyúltenyészetek fűtésére és melegvíz-ellátására alkalmazzák.

Az élelmiszer- és a vendéglátóiparban wellness szállók, erdei szállók, panziók, vendéglők, éttermek, kifőzdék, büfék, kempingek, időszakos üzemeltetésű vagy mobil vendéglátó egységek, pékségek energiaszükségletét biztosítják ezzel az energiaforrással. A tartályos PB-gáz kiválóan alkalmas a földgáz kiváltására, a meglévő fűtési rendszerhez, a napjainkban kapható gázüzemű berendezésekhez egyszerűen csatlakoztatható. A gáztartály többféleképpen telepíthető, a választást a Prímaenergia szakemberei tanácsadással segítik.

A Prímaenergia tartályos PB-gázszolgáltatása olyan univerzális felhasználási lehetőséget kínál, amely az ország bármely pontján gyorsan telepíthető, gazdaságos, jól szabályozható és stabil energiaellátást biztosít.

Bővebb információ a www.tartalyosgaz.hu oldalon található.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam