belépés / regisztráció
2021. március 7. vasárnap
Aktuális lapszám

Nyári játékeső az óvodásoknak

A miskolci Bosch gyárak amolyan „ráadás-gyermeknapot” rendezve sok-sok játékkal kedveskedtek a miskolci Katowice úti óvoda kis lakóinak.

 

A Bosch és az önkormányzati óvoda együttműködése hosszú múltra tekint vissza: a cég kezdeményezésére indítottak évekkel ezelőtt német nyelvű csoportot, emellett a Bosch évek óta támogatja a Katowice úti óvoda alapítványát. „Több éve tartó támogatásunk egyrészt annak bizonyítéka, hogy segítjük munkavállalóinkat a munka és a magánélet összeegyeztetésében, hiszen sok Bosch dolgozó gyermeke jár ide az óvodába. Másrészt a Bosch generációs gondolkodásának is fontos része, hogy már a legkisebbeket is segítjük tehetségük kibontakoztatásában azzal, hogy minél korszerűbb játékokkal szereljük fel az óvodát”. – mondta a játékok átadásakor Uwe Mang, a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gazdasági igazgatója.

A karlsruhei, feuerbachi és schwieberbingeni gyárak dolgozói május 19 és június 2 között jó nagy adag játékot gyűjtöttek össze a miskolci ovisoknak. A játék-küldeményt csillogó szemmel várták a kicsik: a meglepetés csomagban a babáktól kezdve, a kis bicikliken át, a legókig mindenféle játék volt, nem is beszélve a játékhangszerekről és a rollerekről. „Mindig szívesen jövök az óvodába, és most is örömmel láttam, hogy a Boschon belüli összefogással, a játékok átadásával mekkora vidámságot varázsoltunk ide.” - hangsúlyozta Ansgar Lengeling, a Robert Bosch Power Tool Kft. ügyvezető igazgatója.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam