belépés / regisztráció
2020. december 2. szerda
Aktuális lapszám

Mentori konzultáció

Az MMK Épületgépészeti Tagozata Elnöksége kiemelten fontosnak tartja a tagok szakmai továbbképzését, szakmai tevékenységük támogatását. A kötelező továbbképzési tananyag gondos meghatározása, a mindenkori aktuális témák megválasztása mellett a kamarai tagok munkáját segíti egy mentori konzultációs hálózat létrehozása.

 

A mentori tevékenység keretében a tagozat egyéni konzultációs lehetőséget biztosít. A mentorokhoz lehet fordulni egyéni szakmai kérdésekkel, a kamarai szakmagyakorlást érintő kérdésekkel.A konzultációt nagy szakmai gyakorlattal rendelkező kollegák tartják. Az ez évi utolsó konzultációs időpont december 8., 16:00, a témája: épületgépészeti tervezés, melyet Virág Zoltán tart a Duoplan Kft.-ben. Virág Zoltán konzultációra december 4-éig lehet jelentkezni a virag@duoplan.hu e-mail címen. A konzultáció maximális időtartama esetenként 2 óra és díjmentes.

A konzultáció során elsősorban tervezéssel, mérnöki szakértői munkával kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni, de kivitelezéssel, gyártmányokkal kapcsolatos információk is kérhetők. A konzultációt tartó kollegákat titoktartási kötelezettség köti, így a szerzői jogi és gazdasági érdekek nem sérülhetnek.

Az elnökség szeretne az egész országot lefedő hálózatot kialakítani, annak érdekében, hogy a kollégák segítése helyi szinten elérhető legyen. A konzultációs lehetőséggel elsősorban az egyénileg tevékenykedőket, vagy kis létszámú mérnökirodákat kívánjuk támogatni. Fontos, hogy jelentkezzenek olyan kollégák, akik egyes szakterületeken nagy gyakorlatot szereztek, és vállalkoznának konzulensi tevékenységre.

Nagy Gyula
elnök
MMK Épületgépészeti Tagozat

A szerzõ egyéb cikkei:

  Épületgépész Tervezői Konferencia 2017
  Épületgépész Tervezői Konferencia 2016
  A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának elnökségi ülése Debrecenben

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam