belépés / regisztráció
2021. március 7. vasárnap
Aktuális lapszám

Környezetbarát rendezvény a Környezetvédelem Világnapján

„Az embernek alapvetően joga van a szabadsághoz, egyenlőséghez és a megfelelő életfeltételekhez olyan minőségű környezetben, amely emberhez méltó és egészséges életre ad lehetőséget.” 1972-ben június 5-én volt először Stockholmban az ENSZ környezetvédelmi világkonferenciája. A konferencia ezt a napot határozatában nemzetközi Környezetvédelmi Világnappá nyilvánította.

 

A Weishaupt Hőtechnikai Kft. ezért döntött úgy, hogy ezen a világszerte ismert napon egy egyedülálló, környezetbarát rendezvényt szervez a biatorbágyi telephelyén. 2014. június 5-én Rácz József, a Weishaupt Hőtechnikai Kft. ügyvezetője nyitotta meg az eseményt, majd Szakadáti László, Biatorbágy alpolgármestere és a Nemzeti Innovációs Hivatal képviseletében dr. Gazdagné dr. Rózsa Enikő köszöntötte a vendégeket. A rendezvény egyik fő célja az volt, hogy ismertté váljanak azon – az építőipar területén tevékenykedő – cégek nevei és termékei, amelyek Környezetbarát Védjeggyel rendelkeznek. Ezért ezeknek a cégeknek a képviselői részletesen bemutatták termékeiket, megoldásaikat a meghívott partnereknek, akik nagy érdeklődéssel hallgatták az új és hasznos információkat. A rendezvény szervezésében és lebonyolításában a Környezetbarát Termék Nonprofit Kht. is részt vett, két új cégnek Környezetbarát Termék Tanúsítványt adott át.

A Weishaupt Hőtechnikai Kft. a környezetvédelem jegyében 2014. március közepén indította el óvodai rajzpályázatát, „Környezet a barátom” címmel. A pályázatra közel 80 rajz érkezett. A nagy érdeklődést jelzi, hogy a győztes rajz közel 5000 szavazatot kapott! A rendezvényen került sor az óvodai rajzpályázat díjátadójára, amelyen természetesen az első három győztes óvodás és szülei is részt vettek. A rajzok megtekinthetőek a www.weishaupt-rajzpalyazat.eu weboldalon. A Weishaupt Kft. a nyerteseket, családjukat, óvodai csoportjukat és pedagógusaikat is értékes ajándékokkal jutalmazta.

A Weishaupt hisz abban, hogy minden egyedi kezdeményezés, amely jó célt szolgál, minden iparág cégei, azok partnerei vagy célcsoportjai számára is jövőbemutató, hasznos információkat hordoznak magukban, új partneri, üzleti kapcsolatok meghatározó alappillérei lehetnek.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam