belépés / regisztráció
2021. március 1. hétfő
Aktuális lapszám

Flamco Vacumat Eco – Gyors, csendes és különösen gazdaságos légtelenítés

A hűtő- és fűtőrendszerek teljesítményét a vízminőség határozza meg. A rendszer oxigénben gazdag vízzel kevésbé hatékonyan működik. Az oxigén különböző módokon szivárog be a rendszerbe, és ott korróziót, valamint iszapképződést okoz.

 

Ráadásul a folyamat csökkenő ellenálláshoz, fokozott kopáshoz és elhasználódáshoz, szükségtelen hibákhoz, a rendszerek meghibásodásához, a szivattyú csökkent teljesítményéhez és bosszantó zajokhoz vezet. A következmény: kényelmetlen működés, szükségtelen energiaveszteségek és a rendszer rövidebb élettartama. Ezért fontos a minél gyorsabb és hatékonyabb légtelenítés.

Vacumat Eco

A nyomás és hőmérséklet által szabályozott légtelenítő rendkívül pontosan és hatékonyan látja el feladatát. A Vacumat Eco a nagyobb és tökéletesen folyamatos légtelenítési teljesítményének köszönhetően legalább hétszer gyorsabban légtelenít a hagyományos módszerekhez képest. A gázok gyorsabb eltávolítása a lehető legkisebbre mérsékli a rendszerben keletkező károkat, elkerülhetővé teszi a meghibásodásokat és a költséges javításokat, továbbá megnöveli a rendszer élettartamát.

Intelligens interaktív technológia

A Vacumat Eco a légtelenítő rendszerek között túllép a mai megoldásokra jellemző színvonalon. Ebben pedig kulcsszerepet játszanak az érzékelők, valamint a sebességszabályozott, energiatakarékos szivattyú. Mivel a rendszerben lévő víz nyomása és hőmérséklete folyamatos ellenőrzés alatt áll, a Vacumat Eco automatikusan kiválasztja a leghatékonyabb módot az optimális légtelenítéshez. A készüléket úgy tervezték, hogy az oldott gázokat a folyamat során a víz felforralása nélkül távolítsa el. Ennek következtében a felszabaduló vízpára nem akadályozza a légtelenítés folyamatát. Ráadásul a forrás maga is számottevő energiát igényel. Ennek megfelelően hatékonyabb és tisztább. A Vacumat Eco mindig automatikusan szabályozza a rendszervíz légtelenítésének kívánt szintjét, kizárólag úgy és akkor légtelenít, amikor az szükséges (energiamegtakarítás). Eredmény: a hűtő- és fűtőrendszerek kifejezetten hosszú élettartama, számottevő megtakarítások az energiaköltségekben.

Főbb előnyök

  • Az innovatív technológiáknak köszönhetően rendkívüli energiahatékonyság.
  • Valós idejű betekintés a rendszer teljesítményébe.
  • Alacsony zajszint.
  • Automatikus készenléti funkció az optimális energiamegtakarításhoz.
  • A szabályozó egység egy adott tartományon belül bármilyen szintre beállítható.
  • Tartós konstrukció.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam