belépés / regisztráció
2021. március 1. hétfő
Aktuális lapszám

Felhívás – 125 éves az Épületgépészeti Szerelőipar

Az Épületgépészet és az Épületgépészeti Technika szerkesztőbizottsága 1987-ben kiadott egy olyan rendkívül érdekes emlékkönyvet, amelynek célja az Épületgépészeti Szerelőipar első 100 évének összefoglalása volt. Szerzői az akkori időszak közismert szakemberei voltak. Ennek folytatásaként a Magyar Installateur Szakkiadó Kft. arra a nehéz, bár rendkívül izgalmas feladatra vállalkozott, hogy az említett külön kiadvány második kötetét elkészítse, önálló szakmai anyagként a következő 25 évet is feldolgozza, az épületgépészeti piacon történt változásokat, trendeket megpróbálja a fiatalabb mérnökgeneráció elé tárni. Ezen időszak alatt oly mértékben felgyorsultak az események és olyan mértékű változáson ment át az épületgépészeti piac, hogy annak történéseit objektíven teljes alapossággal ismertetni lehetetlen. Annak érdekében azonban, hogy ezt mégis a legkörültekintőbben végezhessük el, igyekeztünk olyan szerzői gárdát összegyűjteni - egyetemi tanárokat, az épületgépészetben kimagasló eredményeket elért szereplőket -, a munkánkba bevonni, akik nemcsak a másoktól szerzett ismeretek alapján írják le a történéseket, hanem egyéni, személyes élményekkel is rendelkeznek.

Fenti címmel készülő kiadvány, amely hivatott lenne az épületgépészet utolsó 25 évének szervezett áttekintésére, igazán csak akkor válhat egy sokak által olvasott és kedvelt anyaggá, ha benne minél többen találkozhatnak átélt, megtapasztalt élményeikkel.

Kérjük ezért mindazok jelentkezését, akik ezekből az évekből (1988-2013) valamely érdekes történettel, fontos információval rendelkeznek, színesítsék, gazdagítsák leendő kiadványunkat!

A Magyar Installateur szerkesztősége

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam