belépés / regisztráció
2021. február 25. csütörtök
Aktuális lapszám

ecoTEC pure: az igazi nagyság a teljesítményben nyilvánul meg

A Vaillant jelenlegi ecoTEC termékcsaládja (pro & plus, valamint újabban az exclusive is) méltó elismertségre tett szert a magyar piacon, megbízhatóságából pedig az ügyfél, kivitelező, szervizes egyaránt profitál. Azonban ez a termékszegmens bizonyos esetekben nem teljesen versenyképes az átlagos pénzügyi keretekkel rendelkező lakossági felhasználók számára, akik korábban a hagyományos működésű „turbós” készülékek vásárlóinak táborát erősítették.

 

Jelenleg az ErP az uniós piacokat a kondenzációs technika felé kényszeríti, ezért az alacsonyabb árszint lefedésére olyan kondenzációs hőtermelőre van szükség, amely képes helyettesíteni a hagyományos működésű Vaillant készülékek korábban megszokott árszintjét. Ez az igény természetesen nem csak Magyarországot érinti, így idén nálunk is megjelent egy új termékszegmens, ecoTEC pure márkanév alatt. Az ecoTEC pure készülék magában hordozza a Vaillant legfőbb sajátosságait, beleértve a bevált technológiákat a hatékony és megbízható működésért, valamint alapvető funkciókat kínál az árérzékeny ügyfelek fűtési és HMV készítési szükségleteinek kielégítésére családi házakban vagy társasházi lakásokban.

A korábbi szokásoknak megfelelve, ez a termékcsalád is a más modelleknél már rendkívül jól bevált tűzteret használja, rozsdamentes acél hőcserélővel. Újdonság azonban a fő alkotóelemekhez karbantartásnál vagy javításkor elülső hozzáférést biztosító hidraulikus blokk. Az új hidraulikus blokk függőleges csatlakozókkal rendelkezik, amely külön rendelhető karbantartó csapkészlettel egészíthető ki.

Az ökodizájn követelményeknek megfelelően, természetesen nagyhatékonyságú szivattyú támogatja a fűtési és HMV üzem működését, a kényelmes és komfortos használatot pedig új készülék elektronika, valamint megújult kezelőfelület szolgálja, kisméretű kijelzővel és 4 db gombbal. A korábbi, hagyományos működésű Vaillant készülékek csatlakozásaival nagyrészt egyező kiosztás tehát megkönnyíti a cserét, ezáltal kényelmesebb telepítést biztosít, amihez az igények függvényében kétféle kombi (23 vagy 28 kW maximális HMV teljesítménnyel) és egy 24 kW névleges teljesítményű fűtőkészülék választható.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam