belépés / regisztráció
2020. december 5. szombat
Aktuális lapszám

CLH Szakmai Nap

2012. április 19.

 

Csodálatos, mesés helyen, Bika-lon, a Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok területén tartotta az immár hagyományosan évente megrendezésre kerülő Szakmai Napok rendezvényét a CLH Kft. A - főleg a tervezők köréből - megjelent, több mint 110 épületgépész szakember a szakmai újdonságokat részletesen bemutató előadásokat követően Gál László hegymászó izgalmakban bővelkedő élménybeszámolóját hallgathatta meg a 2011-es Himalája expedícióról. Ezután a Reneszánsz Élménybirtok lovas küzdőterén további érdekes szabadtéri programok várták az érdeklődőket. A délutáni programsorozat lepénykóstolóval zárult a Fogadóban. A szervezők azt kérték, hogy a fürdőruháját se felejtse senki otthon, mivel a kastély fürdőháza is a meghívottak rendelkezésére állt, enyhítve a szaknap fáradtságát és előkészítve a pompás esti királyi lakomát. Vacsora után a sportcentrumban bowling és csocsóasztal biztosított további lehetőséget az aktív kikapcsolódásra, baráti beszélgetések folytatására.

Hasznos és kellemes időtöltés volt, jól éreztük magunkat! Köszönjük CLH!

lui

Zákány Zsuzsa,
marketingvezető

Célunk, hogy folyamatos kapcsolatot tartsunk fent legfontosabb partnereinkkel, a tervezőkkel. 1994 óta rendezzük meg a CLH Szakmai Napokat és ilyenkor hírt adunk az újdonságokról. Megpróbáljuk összeszedni az információkat azokról az éppen aktuális műszaki termékeinkről, melyek fontosak lehetnek partnereinknek. Örömünkre szolgál, hogy népszerűek vagyunk mivel most is több mint 110 kolléga tisztelt meg bennünket jelenlétével.

A környékkel, a szálloda nyújtotta lehetőségekkel alapvetően elégedettek vagyunk, és nagyon reméljük, hogy a vendégeink is, mert szeretnénk elérni, hogy jóérzéssel gondoljanak vissza rendezvényünkre, a szakmai programokra, kollegáinkra és nem utolsó sorban a CLH-ra.

Prokop Miklós,
ügyvezető igazgató, CLH Kft.

Nem árulok el nagy titkot, hogy bizony a CLH Kft. is nehéz időszakba került a gazdasági válság miatt, így az elmúlt év az egyik legnehezebb időszakot hozta számunkra. De következetesen nem változtattunk a stratégiánkon és továbbra is igyekszünk elébe menni az eseményeknek, ezért még ebben a szűkülő piaci környezetben is tovább bővítettük termelési kapacitásunkat, növeltük dolgozói létszámunkat.

A következő időszak sem lesz könnyebb, ezért elsősorban a szolgáltatásaink színvonalát, illetve azok komplexitását erősítjük. Mit értünk ez alatt? Az elmúlt évtizedben a vevők igényei folyamatosan változtak, nőttek és bonyolultabbá váltak. Nem csak szakmai igényekkel lépnek fel, hanem egyre komolyabb teljesítési garanciákat kell adni, keményebb retorziókkal fenyegetnek, ha esetleg valamilyen hibát követünk el, jelentős finanszírozási terheket rónak a vállalkozókra, különösen abban az időszakban, amikor a beruházóknak is nagyon nehéz pl. bankhitelekhez jutni. Ennek a komplex követelményrendszernek egyszerre kell tudni megfelelni. Amelyik cég erre képes, az érezhetően előnyben van még ebben a nehéz időszakban is. Persze ez nem könnyű, nagy kihívást jelent, de egyben lehetőség is arra, hogy egy cég mégis csak stabilizálni tudja saját tevékenységét, létét.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam