belépés / regisztráció
2021. február 28. vasárnap
Aktuális lapszám

Az LG 15 millió forintos adománya

„LG légkondicionálókkal a kórházban gyógyuló gyermekek védelméért” címmel jelentették be a 2014. november 11-én tartott sajtótájékoztatón, hogy a koreai cég a Bethesda Gyermekkórház részére adományozott a gyermekek gyógyulását elősegítő termékeket.

 

A nagylelkű adományt Young Woong Lee, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója adta át az ünnepségen – a szép számban megjelent újságíró, tv-s stábok és természetesen a kórház dolgozói előtt – Dr. Velkey Györgynek, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórház főigazgatójának.

Young Woong Lee bevezetőjében a jövő generációjába, a jelen fiataljaiba vetett hit és az őket egészségben megőrző kórházi létesítmények fontosságáról tett említést és kijelentette, hogy az LG a támogatásain keresztül kíván felelős vállalati magatartást tanúsítani abban a környezetben, ahol immár 20 éve működik.

Dr. Velkey György válaszában méltatta az adomány jelentőségét és azt, hogy ezáltal az Ilka utcai épületük korszerűbbé, komfortosabbá válik, hiszen a kültéri egység és a 19 db beltéri készülék által biztosított optimális hőmérséklet nagyban hozzájárul a gyermekek gyógyulásához.

A sajtótájékoztatón Nagy Sándor József, a hazai LG légkondicionáló és energetikai üzletág, majd Gáti György, a regionális projekt értékesítési vezetője a beépített légtechnikai rendszert ismertette. Az átadott LG prémiumkategóriás rendszer nyáron hűt, télen pedig rásegít a meglévő fűtési hálózat üzemére, az optimális működés elérése érdekében. A kiépített teljes rendszer egy központi vezérlő egység segítségével irányítható, amely biztosítja a beltéri egységek energiatakarékos működését.

A sajtótájékoztatót követően a jelenlévő sajtó képviselői egy helyszíni séta keretében győződhettek meg a beépített termékek kifogástalan üzeméről és tanúi lehettek annak a nagyszerű emberi gesztusnak, amit az LG adománya jelentett a kórház kis betegeinek.  

Pongrácz Lajos
főszerkesztő

A szerzõ egyéb cikkei:

  Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat
  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam