belépés / regisztráció
2021. február 25. csütörtök
Aktuális lapszám

A Remeha kazánok új generációja – ACE sorozat

Hazánkba is megérkeztek a legújabb fejlesztésű kazánok a kondenzációs technika úttörőjétől, a holland Remehától. Az új ACE sorozat első két típusa a Quinta 160 ACE falikazán és a GAS 220 ACE álló kivitelű kazán család. Mindkét készüléktípus rendkívül megbízható és intelligens, új elektronikus platformot kapott (eSmart), mellyel alkalmassá váltak az új digitális világ kihívásaira.

 

A készülékek beépített, folyamatos időjárásfüggő szabályzóval rendelkeznek, teljes mértékben alkalmasak a távfelügyeletre, akár épületfelügyeleti rendszerekhez is könnyen csatlakoztathatók. A telepítő és a szerelő egyszerűen, a helyszínen az okostelefonja vagy táblagépe segítségével tud kommunikálni a kazánnal. Az ACE készülékek hosszú élettartamúak, egyszerűen és költséghatékonyan karbantarthatók és szervizelhetők. A jól bevált nagy teljesítményű, nagy hatékonyságú monoblokk Al-Si öntvény hőcserélő a legmodernebb technológiával készült. A készülékek már most teljesítik az ErP előírások 2018-ban életbe lépő NOx kibocsátásra vonatkozó határértékeit. A Remehától megszokott módon rendelkeznek beépített füstgáz visszacsapó szeleppel és folyamatos teljesítményszabályzással is. Kiválóan és rugalmasan alkalmazható új kazánházak kialakításához, valamint kazánházi rekonstrukciókhoz is.

A Quinta 160 ACE falikazán a már hosszú évek óta kipróbált, bizonyított és folyamatosan tesztelt Quinta Pro sorozatot egészíti ki, a falikazán piacon egyedülálló, 160 kW-os teljesítményével. Nagy teljesítménye ellenére kisméretű. Gyári kaszkád rendszerben akár 1,3 MW elfér 3,5 m2 alapterületen. Különböző számú és teljesítményű Quinta PRO és ACE kazán kombinálható, több mint 10.000 féle variációban.

A GAS 220 ACE állókazán négyféle teljesítményű kivitelben érhető el: 160, 200, 250, 300 kW – mindezt a Remeha saját, forradalmi fejlesztésű monoblokk hőcserélőjével! Alkalmazható egyetlen egységként vagy kaszkád kapcsolásban. Négy kazán telepítése esetén gyári hidraulikus kaszkád egység is rendelhető. Minden készülék rendelkezik másodlagos visszatérő csonkkal, így a különböző hőfoklépcsőjű fűtőkörök energiahatékonyan vezethetők viszsza a kazánba, ezáltal még nagyobb kondenzációs hatásfokot biztosítva. Beépített kerekek segítségével egyszerűen, könnyen telepíthető az eldugottabb kazánházakba is. A rendkívül kompakt méretek és a kis tömeg miatt könnyen illeszkedik minden telepítési helyhez.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam