belépés / regisztráció
2021. március 1. hétfő
Aktuális lapszám

31. HKVSZ Szervizkonferencia

2015. november 18-20 között ismét megrendezik a HKVSZ Szervizkonferenciát Velencén, a Velence Resort&Spa Hotelban. A konferencián szó lesz többek között a szakképzésről, az ipari hűtésről, a háztartási és kereskedelmi hűtésről, illetve a megújuló energiaforrásokról a HLH-ágazatban.

 

A programról röviden: 2015. november 18-án, szerdán a jogi és szakképzési környezetünkről lesz szó. A 16:00 órai fórum után 20:30-tól baráti vacsorára hívják a jelenlévőket a szervezők.

November 19-én, csütörtökön már két szekció várja az érdeklődőket. Az ipari hűtés szekcióban a szakmai újdonságokat, fejlesztéseket, trendeket veszik sorra a résztvevők. Délután a telepített légkondicionálók szekciója következik, amely többek között a „korszerű légkezelő rendszerek, szivárgásvizsgálat és a kondenzvíz-elvezetés korszerű megoldása” témákat fogja tárgyalni. Mindezzel párhuzamosan fut a járműklíma és szállítmányhűtés önálló szekciója. Ezek után következik egy kis szabadprogram, majd 20:00-tól a gálavacsora.

Az utolsó napon, pénteken ismét két szekció várja az érdeklődőket. Délelőtt a megújuló energiaforrások a HLH-ágazatban lesz a téma, ahol szó lesz a passzívházakról, a napelemes piacról, illetve a résztvevők alternatív választ keresnek a kereskedelmi hűtésben várható kihívásokra. A délutáni háztartási és kereskedelmi hűtés szekcióban többek között a háztartási hűtőkészülékek energiafogyasztásának témakörét fogják tárgyalni az előadók.

A jelentkezés az info@hkvsz.hu vagy berzy.judith@hkvsz.hu e-mail címeken lehetséges. A részvételi díjakról, illetve az előadásokról további információ a hkvsz.hu weboldalon található.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam