belépés / regisztráció
2021. március 1. hétfő
Aktuális lapszám

20 éves a Gebo

A Gebo SEE Kft. idén ünnepli 20 éves évfordulóját Magyarországon. Büszkék vagyunk termékeink sikeres bevezetésére a magyar piacon és arra is, hogy cégünk a gazdasági válság ellenére töretlenül növekedett az elmúlt években. Két évtizedes múltunk eredményeképpen egy erős és szilárd céget építettünk fel, amely élvezi partnereink, a kis- és nagykereskedések, valamint a kivitelezők bizalmát egyaránt. Ezúton is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk mindazoknak, akik a Gebo-t választják nap, mint nap, hiszen a partnereink sokéves hűsége, bizalma és együttműködése nélkül a Gebo sikere nem volna lehetséges.

 

A Gebo márka a kiváló minőséget, a kiszámíthatóságot és a megbízhatóságot jelképezi; ez párosul a jó szolgáltatással, az ellátás biztonságával és a gyors hibaelhárítással. A Gebo tehát egy ígéret, és mi elkötelezettek vagyunk, hogy ezt az ígéretet betartsuk, ezért mindig arra törekszünk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak és folyton továbbfejlődjünk. A Gebo-t sokan azonosítják életre szóló csőkötési megoldásokkal, ezért is választottuk évfordulós szlogenünknek a következőt: 20 év Gebo – életre szóló kötés! Ez a mondat kifejezi egyrészt a minőség iránti szenvedélyes elkötelezettségünket, másrészt azt, hogy mindig hosszú távban gondolkodunk és vevőinkkel hosszú távú partneri kapcsolatot ápolunk.

A Gebo története egészen 1937-ig nyúlik vissza. Ebben az évben kapta meg első szabadalmát a németországi cég a szorítógyűrűs gyorscsatlakozókra vonatkozóan. A Gebo csavarzatok hamarosan a csőrendszerek időtakarékos és költséghatékony szerelésének és javításának megtestesítői lettek.

Anyacégünk 1995-ben alapította a magyar Gebo-t. Az évek során folyamatosan növeltük termékválasztékunkat, hogy minél átfogóbb megoldást nyújthassunk a különböző szerelési helyzetekre.

Jubileumunk alkalmából és köszönetünk jeléül nyereményjátékkal, különböző akciókkal és egyéb meglepetésekkel kedveskedünk lojális vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk elérni, hogy hűséges partnereink és szerelőink velünk együtt ünnepeljék ezt a kerek évfordulót.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam